The perfect guide to the casino

OB trak sorteper: RASER mod FCM

Foto: Ritzau Scanpix


OB lignede længe en kandidat til at havne på en af de sjove pladser, som ville give chancen for at spille europæisk fodbold næste sæson. De endte dog med at smide det hele på jorden til sidst, og i stedet snuppede Brøndby IF pladsen. 

OB kunne da heller ikke komme tættere på 4. pladsen end de gjorde, da det blot var en dårligere målscore, der sendte dem på 5. pladsen. Nu har OB-spilleren Oliver Lund udtalt sig efter nederlaget, og der er bestemt ingen rosende ord, til FC Midtjylland.

– Det er vattet og usportsligt af FCM, at de valgte at stille med et reservehold i Brøndby. FC Midtjylland burde have vendt situationen om, for de havde helt sikkert også syntes, at det havde været usportsligt af os, hvis vi havde gjort det samme i en lignende situation, udtaler Oliver Lund ifølge Ekstra Bladet.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Det var Brøndbys stærke slutspurt, der gjorde, at de snuppede 4. pladsen foran OB. Blandt andet en 4-1 sejr, hvor FC Midtjylland ikke stillede i stærkeste opstilling. Udover at brokke sig over FC Midtjyllands indstilling, så pointerer Oliver Lund også, at OB-spillerne selvfølgelig også skal kigge indad.

– Det bør aldrig blive en decideret fordel at møde FCM til sidst i en sæson, men det har det været i denne sæson, og det giver en tom og tarvelig fornemmelse. Nu ender jeg med at græde snot, og jeg skal selvfølgelig også understrege, at vi skal kigge indad. Vi har selv haft alle muligheder for at afgøre det inden kampen mod Brøndby, så det er ikke godt nok af os, udtalte Oliver Lund ifølge Ekstra Bladet.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

OB skulle blot bruge et point mod Brøndby på hjemmebane, for at sikre sig 4. pladsen, men det endte altså med et 0-2 nederlag. FC Midtjylland sluttede af med at tabe 3 ud af deres sidste 4 Superligakampe, og samme skæbne måtte FC København også lide, da de tabte deres sidste 3 kampe, efter mesterskabet var afgjort.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

OB kan trods alt tage til takke med, at det blev til en 5. plads i denne sæson, modsat sidste sæson, hvor de måtte en tur i nedrykningsspillet, efter de første 26 spillerunder.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top