The perfect guide to the casino

Dansk rapper har fået delt intime billeder og video uden samtykke: Nu kommer hun med VILDT modsvar

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Han blev efterlyst af Politiet: Nu sender rapper VILD besked til Politiet

Den kvindelige rapper Tessa, har efterhånden taget Danmark med storm med sine rapnumre, og hendes udvikling går kun en vej.

Til næste sommer er det allerede blevet annonceret, at Tessa skal spille på Roskilde Festival, hvilket har vakt stor glæde blandt flere af de danskere, som har planer om at købe billet til den populære festival. Nu har Tessa snuppet opmærksomheden på de sociale medier for noget helt andet.

Læs også: Han har lige vundet ‘Robinson’ og en halv million kroner – Så smuk er hans kæreste

I en længere video fortæller Tessa nemlig, at hun har fået delt intime billeder og videoer, som hun ikke har givet lov til, og hvordan håndterer man så sådan en sag, når man er ‘Ben’? Man tager den i stiv arm, og fortæller til de mennesker, at ‘det er dybt fucking ulovligt’, og at de skyldige nu kan se frem til en politianmeldelse.

– Lige nu er der nogle videoer i omløb af mig, hvor jeg ikke har ret meget tøj på, og jeg ryger en joint, og jeg lever livet. Jeg synes, jeg ser flot ud. Jeg er meget glad for de her videoer. De her videoer er blevet sendt privat til folk, og derfor er det ulovligt at dele dem på internettet uden min tilladelse.

– Det betyder altså, at der er nogle af jer derude, som har fået en politianmeldelse. Jeg vil bare gerne sige til alle haters, til pressen, at jeg ikke har yderligere kommentarer. De videoer har jeg lavet og sendt i god tro til folk, jeg troede, jeg kunne stole på. Det her er også et kæmpe fucking opråb til alle de piger og drenge, som har været igennem det her: Speak the fuck up! Det er ikke okay, og det er dybt fucking ulovligt, lyder det fra Tessa på Instagram.

Læs også: Kontroversielt par skal skilles

Du kan se meget mere til Tessa her.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Årets mest flabede svar? Dommer sætter tennisspiller på plads med iskold kommentar

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top