The perfect guide to the casino

Hun vandt ‘Miss Paradise’ og tog sæson 14 med storm: Nu raser hun på Instagram

Foto: TV3

Læs også: Danmarks lækreste håndboldspiller hitter på Instagram


Da ‘Paradise Hotel’ i 2018 løb af stablen, stjal en pige alt opmærksomheden fra drengene.

Lenny Pihl og Tine Lykke endte som vinderne af ‘Paradise Hotel’, men få afsnit før finalen blev sendt, måtte Elina Dahl forlade hotellet. Heldigvis for Elina, kunne hun rejse hjem som vinder af ‘Miss Paradise’ konkurrencen, og rejste derfor ikke helt tomhændet hjem.

Læs også: Vilde billeder af tidligere ‘X-Factor’ dommer går viralt

På hotellet faldt hun for Kevin Andreasen aka Bro, der tjekkede kort ind på hotellet, og selvom det forhold fortsatte i Danmark, er Elina i dag single, da Bro og Elina brød forholdet for lidt over en måned siden. På Instagram har hun over 138.000 følgere, og i forbindelse med en lille spørgerunde på Instagram i dag, hvor man kunne sende sine påstande ind omkring Elina, blev der sendt en lang finger til flere af realitykollegaerne.

En følger antog, at Elina var 100% naturlig, og det svarede Elina på ved at skrive, at hun er 100% naturlig, og understregede, at hun havde intet imod, at folk fik lavet en række forskellige indgreb. Dog væmmes hun ved, når danske influencers reklamere for deres indgreb og blandt andet giver rabatkoder, og understregede, at den gik ud til de danske influencers, der specielt reklamere for deres BBL/Brazilian Butt Lift.

Læs også: Chok: ‘Venner’-skuespiller er gået bort

Du kan se meget mere til Elina her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top