The perfect guide to the casino

VILD afsløring: Umut havde intet valg om at danse i finalen – Blev nægtet en sidste dans

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Han blev efterlyst af Politiet: Nu sender rapper VILD besked til Politiet


‘Vild med dans’ fik ligepludseligt ekstra meget opmærksomhed, da sovsekongen Umut Sakarya, valgte at trække sig fra programmet.

Den beslutning blev truffet, fordi Umut Sakarya modtog så mange hadefulde beskeder, at han var bange for, at det ville skade hans karriere og restaurant på sigt. Derfor trak Umut altså samtlige overskrifter, og her var der delte meninger omkring den beslutning.

Læs også: Han har lige vundet ‘Robinson’ og en halv million kroner – Så smuk er hans kæreste

Umut modtog nemlig massere af støttende beskeder, men der var også en række personer, som mente, at det ikke hjalp på situationen at trække sig, da ‘hatersne’ dermed fik overtaget. ‘Vild med dans’-finalen bliver afholdt i morgen, og her blev der for nogle uger siden, spekuleret i, om Umut kom tilbage til programmet og dansede en sidste dans, som de udstemte deltagere gør som tradition.

Det blev dog udelukket, da Umut Sakarya ikke havde tid til dette, men nu har SE og HØR afsløret, at der også er en helt anden årsag til, at Umut ikke danser imorgen. Ifølge mediet, så har Umuts dansepartner, Jenna Bagge, nemlig nægtet at danse mere med Umut, efter han meldte sig ud.

Læs også: Kontroversielt par skal skilles

Jenna Bagge har nemlig været rigtig skuffet over Umut, da han ikke fortalte sin partner, at han havde planer om at trække sig fra programmet. Mediet melder om, at det er kilder tæt på danseshowet, der fortæller, at Jenna Bagge har nægtet at danse mere med Umut, efter hans beslutning.

– Efter han forlod showet uden at vende det med hende først, nægter hun simpelt hen at danse med ham i finalen. Det vil hun ikke stå model til.

TV 2 melder samtidig ud, at Umut er blevet inviteret til finalen, men har valgt at takke nej til invitationen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top