The perfect guide to the casino

Var der snyd i ‘Vild med dans’? Nu er der nyt om sagen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Da Vild med dans var færdigt igår aftes, skulle der ikke gå lang tid, før der kom en mistanke om fusk.

For da sovsekongen og kokken Umut Sakarya ikke skulle i omdans, blev der spekuleret i, om der havde været fusk. For i stedet endte Mikkel Kessler og Michael Maze mod hinanden i omdans, og grunden til, at dette var lidt specielt, skal findes en del år tilbage. For otte år siden indgik de to sportsmænd nemlig et væddemål om, at hvis den ene sagde ja til Vil med Dans, så skulle den anden også.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Så da begge var en del af årets udgave, var det noget tilfældigt, at de skulle stå mod hinanden i en omdans, for at se, hvem der kom længst. Eller var det virkelig det? Det satte en række seere nemlig spørgsmålstegn ved, og det kommenterede Mille Funk og Mikkel Kessler også på efterfølgende.

– Jeg er sindssygt glad. Men på den anden side også ked af det, for min gode ven Maze er jo ikke med mere. Jeg troede ikke, at det ville være Maze, jeg skulle op mod. Det kan jeg jo bare spå om(om det er aftalt spil, red.). Det er meget tilfældigt, er det ikke?, siger Mikkel Kessler ironisk med et stort grin ifølge Ekstra Bladet, og Kesslers dansepartner, den smukke Mille Funk, kommenterede også på sagen.

– Man kan ikke vide (om det var aftalt spil eller ej, red.) men det var i hvert fald ikke ønskescenariet for Mikkel og Maze.

Umut Sakarya fik endnu en gang bundkarakter, og det minder lidt om dengang, at Allan Simonsen var med. For til trods for, at Allan Simonsen fik lave karakterer af dommerne, så sendte publikum gang på gang den tidligere fodboldstjerne videre. Umut Sakarya nægter, at der er tale om fusk, da han ikke endte i omdans igår, og sætter pris på den store opbakning.

Selvom Sakarya konsekvent er blandt de dårligste dansere, tror bookmakerne, at han går langt på grund af den store opbakning. Umut er ikke længere favorit til at ryge ud som den næste, hvis man ser på de seneste Vild med dans odds.

– Der er simpelthen så få af dem efterhånden(negative kommentarer, red.). Jeg læser kommentarerne, og der er færre og færre. Der er kommet en kæmpe opbakning. Da jeg vågnede op klokken otte i dag(fredag, red.), var der den første, der havde skrevet ‘husk uj til 1234’. Så tænkte jeg, ‘fedt man’. Det er en lovestorm i stedet for en shitstorm. Selv nationen! er begyndt at elske os, sagde Umut til EB.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

TV2s underholdningsredaktør Thomas Strøbech har også afvist alt form for fusk og snyd.

– Selvfølgelig er det en tilfældighed. Vi har aldrig og kommer aldrig til at snyde med sms-afstemningerne i ‘Vild med dans’

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

bet365

Scroll to Top