Vanvittigt: Champions League-baneløbere blev tilbudt millioner

The perfect guide to the casino

Vanvittigt: Champions League-baneløbere blev tilbudt millioner

Der var angiveligt en masse penge på spil, da der med under et minut var flere mænd, som invaderede banen under gårsdagens Champions League-finale.

Der var lagt op til et brag af en kamp, da Borussia Dortmund og Real Madrid lørdag aften krydsede klinger i Champions League-finalen, men der var altså ikke spillet mange sekunder, inden opgøret blev afbrudt.

Der var således spillet under et minut, da kampen blev afbrudt, efter flere mænd forsøgte at invadere banen. Politiet i London har siden hen oplyst, at man har anholdt flere personer efter baneinvasionen.

Ifølge flere store medier – heriblandt The Guardian, så var der dog en åbenlys årsag til den store baneinvasion. Den hvidrussiske streamer, Mellstroy, der blandt andet har mere end tre millioner følgere på Instagram, skulle angiveligt have tilbudt 300.000 pund til den første, der løb på banen iført tøj med hans navn på.

Det svarer til cirka 2,6 millioner danske kroner, og det fik altså flere mænd til at bide på krogen. Det vides ikke, hvorvidt Mellstroy har valgt at betale det store pengebeløb.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top