Hjulmand efter EM-fravalg: 'Det er Lindstrøms problem'

The perfect guide to the casino

Hjulmand efter EM-fravalg: ‘Det er Lindstrøms problem’

Den danske landstræner sætter nu ord på, hvor den tidligere Brøndby-stjerne er blevet fravalgt til sommerens EM-slutrunde.

Sommerens EM-slutrunde nærmer sig med hastige skridt, og for nylig satte Kasper Hjulmand navn på de spilleren, som skal repræsentere Danmark ved EM-slutrunden.

Her blev flere offensive profiler valgt fra – heriblandt Jesper Lindstrøm, og det er der en helt særlig årsag til.

Ifølge Kasper Hjulmand, så bliver ‘Jobbe’ nemlig brugt forkert i Serie A-klubben Napoli, hvor han samtidig også har kæmpet med at få regelmæssig spilletid.

– Det er det, som måske er problemet for Lindstrøm. Han er måske ikke den fødte kantspiller. Han har det lidt bedre længere inde i banen, hvor rummene er lidt større, og han kan gå ned. Han er dribler, men han er ikke en kantspiller, som nogle af de andre er som Isaksen.

– Det her er lige præcis problemet for ham i Napoli. Der, hvor han har ligget bedst i Brøndby og Frankfurt, er lidt længere inde i banen, hvor der er noget bredde, og han kan gå i dybden og spille mere frit. Der er Jobbe (Jesper Lindstrøm, red.) bedst, siger Hjulmand til Tipsbladet og resten af den skrevne presse, mens han samtidig også fortæller, at han ikke har været imponeret over Lindstrøms niveau på landshold i foråret.

– Lindstrøm har været ude af holdet, stort set siden han kom, så det har været en lang periode. Han har ikke rigtig haft niveauet på landsholdet i foråret i de kampe, som han har spillet, lyder det fra Hjulmand.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top