The perfect guide to the casino

Medie: Edinson Cavani har kontraktudløb næste sommer – Nu skifter han til denne storklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Der sidder en masse storklubber rundt omkring i Europa og slikker sig om munden, da et hav af stjerner har kontraktudløb til næste sommer.

Det er ingen hemmelighed, at Christian Eriksens kontrakt udløber til næste sommer, og derfor vil der helt sikkert være stor interesse for den danske landsholdsstjerne, hvis han ikke har tænkt sig at lytte til José Mourinhos mulige kontrakttilbud. En anden stor stjerne, der ligesom Eriksen har kontraktudløb til næste sommer, er PSG-stjernen Edinson Cavani.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Edinson Cavani kom til PSG tilbage i 2013, da han skiftede fra Napoli, og sidenhen har han banket målene ind. I alt er det blevet til 196 mål og 40 assists i 290 kampe, hvilket i den grad må siges at være godkendt. Mere tyder på, at Cavani ikke har tænkt sig at forlænge sin kontrakt med PSG, og derfor holder mange klubber øje med situationen. Sky Sports Italia skulle være ret sikre på, at Edinson Cavani skifter til Atlético Madrid på en treårig kontrakt.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Mediet melder om, at Madrid-klubben står klar med en treårig kontrakt, og samtidig håber på, at man kan hente Cavani allerede til januar, så man ikke skal vente helt til næste sommer. Dog er problemet, at PSG ikke er klar til at slippe Cavani uden en overgangssum, og derfor kan det meget vel først blive til sommer, at skiftet går igennem.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top