The perfect guide to the casino

Først blev de tvangsnedrykket: Nu skal kampprogrammet laves om

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Det svenske fodboldforbund tvangsdegraderede Östersunds FK, men nu får den nordligst liggende Allsvenskan-klub alligvvel lov at blive i rækken.

Licensnævnet under det svenske fodbodlforbund besluttede i sidste måned at smide Ôstersunds FK ud af landets bedste række på grund af rod i økonomien, og fordi nævnet ikke troede på, at det budget, klubben havde indsendt, kunne holde.

Men Östersunds FK ankede til forbundets overklage-nævn, der vel bedst kan oversættes til appeldomstol eller ordensudvalg. Og her valgte de at pmstøde kendelsen.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– Julemanden kom godt nok tidligt i år. Vi er utrolig taknemmelige for, at alle de timer, vi har brugt på at løse dette her, bærer frugt, siger klubbens presseansvarlige, Niclas Lidström, til svenske Aftonbladet.

Kampprogrammet for Allsvenskan er lavet, så det skal laves om. Ôstersund – som ligger 1.000 km nord for Malmö – får den plads, som det svenske fodboldforbund havde givet til IK Brage fra Borlänge.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Brage havde tabt kvalifikationskampene mod nummer tredjesidst i Allsvenskan, Kalmar FF, og nu må de altså tage endnu en sæson i Superatten, som den næstbedste række hedder i Sverige.

– Det har været en sæbeopera, og vi har bare måttet afvente en afgørelse, for vi er ikke som sådan part i sagen. Men det er klart, at det har skabt uro, at vi ikke vidste, hvilken række vi skulle spille i, siger sportsdirektør, Ola Lundin.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top