The perfect guide to the casino

Træner bekræfter: Arsenal har talt med denne manager om trænerjobbet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Tidligere i dag lød meldingerne på, at Mikel Arteta inden for de næste 48 timer, bliver udnævnt som Arsenal-træner.

Nu tyder alt også på, at det meget vel kan ske. Britiske Metro skrev, at spillerne angivenligt hellere ville have Carlo Ancelotti, men det har ledelsen ikke lyttet til. Flere medier meldte, at Arsenal allerede havde haft samtaler med Mikel Arteta, og nu er det også blevet bekræftet af Artetas kollega i Manchester City, Pep Guardiola.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

– Han er en fantastisk fyr og en dygtig træner, og derfor er han hos os. Han taler med Arsenal, men jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske. Han er voksen, og han ved præcis, hvad han skal gøre. Han har været fuldkommen ærlig og loyal over for mig, udtalte Guardiola ifølge Sky Sports.

Mikel Arteta har været assistenttræner i Manchester City siden 2016, da han stoppede sin aktive karriere. Den 37-årige spanier spillede i Arsenal fra 2011-2016, og nåede at spille 150 kampe for klubben, hvor han var yderst værdsat af klubbens fans.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Dermed tyder det på, at Arsenal ender med at gøre ligesom Manchester United, og ansætter en tidligere spiller for klubben, hvilket Manchester United gjorde, da de ansatte Ole Gunnar Solskjær.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top