The perfect guide to the casino

Robert Skov kommer i m̴lform til Berlin Рog skillingerne kommer til din tegnebog

Foto: Ritzau Scanpix


Odds forslag: Robert Skov og Hoffenheim scorer i Berlin, men det gør modstanderne også.

Der er lagt op til et spændende opgør, når Hoffenheim med Robert Skov tager en tur til den tyske hovedstad for at møde oprykkerne fra Union Berlin.

Hoffenheim har scoret i otte kampe i træk, men modstanderne scorer også mange mål. 1-5 mod Mainz og 2-4 mod Augsburg er gode eksemple Faktisk har begge hold scoret i alle Hoffenheims seneste fem kampe.

Føler du dig sporty? 100% bonus op til 1.000,- 25 freespins til Starburst og 4.500 point til Bonusbaren

Robert Skov scorede det ene af Hoffenheims mål i kampen mod Augsburg, og sidste sæsons Superliga-topscorer er for alvor ved at stemple ind i Tysklands bedste række.

Union Berlin er som nævnt oprykkere, men de har bidt ganske fornuftigt fra sig i deres første sæson nogensinde i Bundesligaen. Efter en lidt svær start er der i den grad kommet skik på holdet, der har vundet de sidste fire hjemmekampe uden mål imod.

Vi tror dog, at de kan få svært ved at holde Robert Skov og Hoffenheim fra at score. Og sådan et spil belønner bet365.com med et odds på 1,62. Det er værd at gå efter i en liga, hvor der traditionelt er mange mål. Det er ikke længe siden, der var en hel runde, hvor samtlige 18 mandskaber scorede.

Odds tips: Union Berlin – Hoffenheim – Begge hold scorer: Ja.

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 20.30

Bookmaker:Bet365.com

Odds: 1,62

OPRET DIG HOS COMEON OG MODTAG DIN BONUS MED DET SAMME

Er du endnu ikke medlem af ComeOn? Lige her kan du modtage en bonus på helt op til 1.000,00 kroner!

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos ComeOn.Regler og vilkår gælder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top