The perfect guide to the casino

Officielt: Superliga-rekordindkøb solgt til udlandet for rekordhøjt beløb

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


I 2018 overraskede AC Horsens hele Danmark, da man smed et rekordhøjt beløb efter AGF-kometen Kasper Junker.

Omkring 4,5 millioner danske kroner blev der sendt til Aarhus, og det gjorde Kasper Junker til det dyreste indkøb i AC Horsens historie. Derfor var der store forventninger til Kasper Junker, men efter et år i klubben, blev han sendt til Norge på en lejeaftale.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Tre mål og tre assists i 32 kampe for AC Horsens var altså ikke 4,5 millioner værd, men i norske Stabæk, hvor han var lejet til, gjorde han det noget bedre. Seks mål og en assist i 12 kampe, og det gjorde ham interessant for en række norske klubber. Stabæk var mere end klar på at hente Junker på en permanent aftale, men da sølvvinderne fra Bodø/Glimt kom med et bud, var det ikke en svær beslutning for den 25-årige angriber.

AC Horsens har meldt ud i en pressemeddelelse, at man har solgt Kasper Junker til Bodø/Glimt, i hvad der kaldes for en økonomisk fordelagtig aftale.

– Der var kæmpe forventninger til Junker, da han blev signet som rekordindkøb i AC Horsens, men af mange forskellige årsager er det ikke lykkedes at indfri de forventninger, og derfor blev vi enige om, at han kunne få mulighed for at kickstarte sin karriere i Stabæk. Han har grebet muligheden, og der har været meget interesse for ham. Vi har fået en økonomisk fordelagtig mulighed for at sælge Junker til Bodø/Glimt, og vi er godt tilfredse med at sende ham videre og ønsker ham alt det bedste, udtaler AC Horsens-træner Bo Henriksen.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Ifølge flere norske medier, så meldes der om en treårig aftale og en pris på et sted mellem fire og fem millioner kroner, og derfor står man ikke til at miste penge på Junker. Alt tyder også på, at Kasper Junker bliver et rekordkøb for Bodø/Glimt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top