The perfect guide to the casino

Mourinho sviner gamle klubber til: Her var Chelsea og United ikke gode nok

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


José Mourinho mener ikke, at Manchester Uniteds og Chelseas ungdomsafdelinger var gode nok, mens han var i klubberne.

Tottenhams nye manager, José Mourinho, glæder sig til at arbejde med klubbens unge talenter. Det siger han til klubbens tv-station ifølge Daily Mirror.

– Der findes ikke en træner i hele fodboldverden, der ikke gerne vil arbejde arbejde med unge mennesker, give dem chancen og se dem udvikle sig – ikke en, siger portguiseren og fortsætter.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Uheldigvis kommer man indimellem til klubber, hvor det arbejde, der udføres på niveauet under dig selv, ikke er godt nok til, at det kan lade sig gøre.

Det kan kun tolkes som en stor stikpille til Chelsea og Manchester United, som i Mourinhos perioder i klubben ikke gav chancen til ret mange af klubbens egne talenter, men som foretrak at købe sig ud af problemerne.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Muligheden for at investere sig ud af problemerne i form af spillerkøb vil José Mourinho ganske enkelt ikke få i samme omfang i Tottenham. Men det glæder han sig faktisk til, siger han.

– Så jeg har kigget på vores akademi, og jeg har set på de spillere, som er kommet derfra til Tottenhams førstehold i de senere år. Og det giver mig rigtig meget mod på den del af arbejdet, siger José Mourinho.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top