The perfect guide to the casino

Kæmpe ydmygelse af Bayern München og storsejr til RB Leipzig: Sådan endte dagens første Bundesliga-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Herunder får du det fulde overblik over eftermiddagens første Bundesliga-kampe.

To røde kort, 22 mål, 5 sejre og underholdning i verdensklasse. Så kort kan eftermiddagens første Bundesliga-kamp beskrives, hvor at Bayern Münchens nedtur og RB Leipzigs storsejr giver genlyd i Tyskland.

Werder Bremen tog hjemme på Weserstadion imod Freiburg, og her endte kampen uafgjort med resultatet 2-2 efter en sen scoring af gæsterne. Det resultat gør at Werder Bremen fortsat er placeret som nummer 12, mens at Freiburg rykker op på ligaens femteplads.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Borussia Dortmund skulle forsørge at holde trit med Borussia M’gladbach, og det gjorde de også med en sejr hjemme på Signal Iduna Park mod Wolfsburg. Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen så hele kampen fra bænken af. Kampen endte 3-0 til Dortmund, og det bringer dem op på 2. pladsen, mens at Wolfsburg fortsat er placeret som nummer 7.

Bayern München blev godt og grundigt ydmyget ude mod Frankfurt, og det hele startede med Boatengs røde kort efter blot 9 minutter. Kampen endte med hele 5-1 til værterne hjemme på Commerzbank-Arena i Frankfurt, og det sender dem op på ligaens 6. plads, mens at Bayern München falder ned på ligaens 4. plads.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Ligaens tophold gæstede her til eftermiddag Bayer Leverkusen, og her kom alle tre mål i første halvleg. Leverkusen scorede en enkelt, og Borussia M’gladbach scorede to, hvilket sikrer dem tre point, og en plads i toppen af tabellen. Bayer Leverkusen er placeret som nummer 10 i tabellen.

RB Leipzig viste ingen nåde her til eftermiddag, hvor at de hjemme på Red Bull Arena smadrede Mainz 05 med hele 8-0. Danske Yussuf Poulsen spillede hele kampen, og han leverede et oplæg og scorede et enkelt mål. Sejren bringer RB Leipzig op på ligaens 3. plads, mens at Mainz 05 forsat er placeret som nummer 13.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top