The perfect guide to the casino

Gjorde tykt grin med Harry Kane i en video: Nu får Liverpools stortalent 14 dages karantæne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Liverpools stortalent, Harvey Elliott, får 14 dages karantæne af det engelske fodboldforbund (FA) for at gøre groft grin med Harry Kane.

Harvey Elliott må ikke spille nogen former for fodboldkampe i de næste 14 dage – altså indtil 24. oktober – fordi han optræder på en video, hvor han gør grin med den engelske landsholds-stjerne, Harry Kane fra Tottenham. Det skriver goal.com

Den nu 16-årige Harvey Elliott vjdeo-otræden er tilbage fra den periode, hvor han endnu spillede ungdomsfodbold for Fulham. Her gør en tydeligt beruset Harvey Elliott tykt grin med Harry Kane, imens han bruger et bestemt engelsk bandeord, der begynder med F.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Dermed har han forbrudt sig mod et reglement for sociale medier, som FA har udsendt til samtlige engelske professionelle fodboldklubber – og som også gælder klubbernes ungdomsspillere og reserveholdsspillere.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Harvey Elliott – der i maj blev den hidtil yngste spiller, der nogensinde har optrådt på Fullhams bedste hold – har undskyldt videoen.

– Jeg beklager helhjertet over for Harry Kane. Videoen udtrykker ikke mit forhold til ham. Videoen er optaget under private forhold, og det var på intet tidspunkt meningen, at den skulle offentliggøres. Jeg beklager derfor også, at videoen er blevet offentliggjort, har Harvey Elliott skrevet på Instagram.

Foruden karantænen har stortalentet fået en bøde på 350 pund (3.000 kroner).

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top