The perfect guide to the casino

Se billederne: Her er Inter og Milans nye stadion

Foto: Ritzau Scanpix



Inter og Milan vil bygge et helt nyt stadion ved siden af deres nuværende fælles stadion, San Siro.

De milanesiske storklubber AC Milan og Inter vil bygge et nyt fælles stadion, som skal koste 650 millioner euro (4,8 milliarder kroner), og som det vil tage tre år at bygge. Det nye stadion skal bygges ved siden af de to Milano-klubbers nuværende, fælles stadion, San Siro.

– AC Milan og Inter har delt stadion i over 70 år, sagde AC Milans formand, Paolo Scaroni, ved torsdagens præsentation ifølge BBC.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Projektet styrke er de to klubbers dedikation for at bygge det nye stadion, sagde Paolo Scaroni og fortsatte:

– Det betyder fælles investeringer og klubbernes fælles ønske om at give byen Milano et idræts- og underholdningsdistrikt, som vil give området liv hele året og betyde 3.500 nye arbejdspladser.

Du kan se billederne herunder:

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Det nye stadion vil få plads til 60.000 tilskuere, og der vil kun være siddepladser. Det nuværende stadion, San Siro, har en kapacitet på 80.000, men det er fra 1920’erne, og selvom det er blevet renoveret flere gange, er det ikke længere tidssvarende.

Klubberne har overvejet og afvist en modernisering af San Siro. Det ville koste 510 millioner euro (små fire milliarder) og tage fem-seks år at udføre – og være til betydelig gene for tilskuerne, mens arbejdet står på.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top