The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Ikke mange mål i FCMs Champions League-kamp – men mange skillinger til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Ludogorets Razgrad . FC Midtjylland – under 2,5 mål

– De danske mestre fra FC Midtjylland skal igen forsøge at kvalificere sig til Champions Leagues gruppespil. Men nemt bliver det ikke. Og det kan blive svært nok allerede her ved den første forhindring, som er de bulgarske mestre fra Ludogorets Razgrad.

– Holdet kommer fra den landlige bulgarske region, Ludogorets, og klubben havde intet præsteret i bulgarsk fodbold indtil 2009. Så kom der en bulgarsk medicinalkonge ved navn Kiril Domuschiev forbi. Og resten er historie. Ludogorets Razgrad har vundet det bulgarske mesterskab hver eneste gang siden 2011/12-sæsonen – altså ni gange i træk.

– Bulgarien er ikke just en sværvægter i international fodbold, og holdet er da også i høj grad bygget op omkring udenlandske spillere.

– I modsætning til FC Midtjylland har Ludogorets Razgrad kvalificeret sig til Champions Leagues gruppespil to gange. I sidste sæson var klubben med i Europa League-gruppespillet, hvorefter de tabte to gange til de senere finalister fra Inter.

– I første kvalifikationsrunde slog de bulgarske mestre på udebane Buducnost Podgorica fra Kosovo med 3-1.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Ludogorets Razgrad har hjemmebanen, men der kommer ingen tilskuere til kampen. Men på baggrund af større europæisk rutine og hjemmebanen – trods alt – må Ludogorets Razgrad betegnes som svage favoritter til at vinde kampen. Men det kan meget vel ende med forlænget spilletid og eventuelt straffeparkskonkurrence.

– Sammenlignet med FC København – og dem elsker FC Midtjylland jo at sammenligne sig med – blegner de europæiske triumfer noget i FC Midtjylland. Kun en gang har klubben kvalificeret sig til et gruppspil. Det var i 2015/16 i Europa League. Forsøgene på at komme med i Champions League har været fæle skuffelser, men det er en prioritet for de danske mestre at kvalificere sig til Europas stærkeste klubturnering.

– I sidste sæson tabte FCM i kvalifikationen til Europa League til skotske Rangers og fik faktisk ikke et ben til jorden i den kamp. Dobbelt-kampen var reelt afgjort allerede efter den første kamp i Herning, som Rangers vandt 4-2.

– FCM forsøger i de europæiske kampe at gøre som FCK. At spille ud fra en stram defensiv og liste sig til point. Som regel har midtjyderne bare ikke haft kynismen til at slå til, når chancerne bød sig i disse europæiske kampe.

– Der er tale om en enkeltkamp, men det er alligevel et ædrueligt bud, at begge hold vil spille ud fra et forsigtigt koncept i erkendelse af, at det kan blive dyrt at indkassere mål. Et spil på under 2,5 mål aflønner Onsidebetting med et odds på 1,82. Det prøver vi at gå efter.

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 19.30

Sådan sluttede de

Ludogorets Razgrad nummer 1 i Efbet League (V21 U9 T1) – ligaen afblæst på grund af corona-pandemien
FC Midtjylland nummer 1 i Superligaen (V26 U4 T6)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,82

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 273 kroner

Overskud: 123 kroner

(Video: Se FCM få guldmedaljer og mesterskabspokal)

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top