The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Ikke mange mål i nedryknings-drama – men mange skillinger til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . West Ham – Watford – under 2,5 mål

– West Ham tager imod Watford i et meget vigtigt bundslag i Premier League. Begge hold er lige over stregen, og hvis der kommer en vinder af kampen, skal denne vinder være usandsynligt uheldig i de sæsonens sidste kampe for at rykke end.

– Men risikoen er naturligvis, at der ikke kommer en vinder. 0-0 eller 1-1 ligner ret sandsynlige udfald af en kamp, der tegner lige, og som sikkert bliver nervøst præget.

– West Ham har haft en utrolig ujævn sæson. Senest vandt de dog 4-0 hjemme over allerede nedrykkede Norwich, hvor Michail Antonio scorede alle fire mål. Han var iøvrigt den første i denne sæson, der scorede fire mål i én kamp i Premier League (Du kan se alle fire mål på videoen øverst på siden).

– Man kan godt argumentere for, at West Ham ligner den mest sandsynlige vinder af denne kamp – bl.a fordi de er blevet bedre til at tage point på hjemmebane (det er sket i fem ud af de seneste otte hjemmekampe). Der er bare det ved The Hammers, at de har mistet ikke færre end 24 point efter at have ført kampene i denne sæson, og det er (negativ) rekord for ligaen.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Det så på et vist tidspunkt temmelig sort ud for Watford, men så hyrede de Nigel Pearson som manager, og han har ført dem over stregen, så de nu selv kan afgøre, om de skal blive oppe i Premier League.

– De er umiddelbart i fin form med to sejre i de seneste to kampe mod Norwich og Newcastle. Men det var på hjemmebane, og – tilskuere eller ej – de har trods alt tabt deres seneste fire udekampe på stribe med tlsammen 0-8.

– I det hele taget er det ikke just stabiliteten, der plager Watford. Inden deres to seneste sejre havde de spillet fem kampe på stribe uden sejr, og kun den ene af dem var mod et af Premier Leagues tophold, Chelsea (0-3).

– Et spil på under 2,5 mål betyder, at man har 0-0, 1-1, samt 1-0 og 2-0 til en af siderne. Det giver Onsidebetting odds 1,71 for, og det napper vi.

Spilletidspunkt: Fredag kl. 21.00

Sådan ligger de

West Ham nummer 16 (V9 U7 T19)
Watford Nummer 17 (V8 U10 T17)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,71

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 342 kroner

Overskud: 142 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top