The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Ikke mange mål i Premier League-slag – men så er der slanter til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Crystal Palace – Burnley – begge hold scorer NEJ og under 2,5 mål

– Mandagens kamp i Premier League er en kamp mellem nummer 10 og 11, så det i den grad et midteropgør. Og vi tror ikke, det bliver et målrigt et af slagsen.

– Crystal Palace fik høvl, da de mødte Liverpool (0-4), men inden da havde Roy Hodgsons hold faktisk vundet fire kampe på stribe – og spillet til nul i alle disse fire kampe.

– Selhurst Park er den bane i Premier League. hvor der i denne sæson er scoret færrest mål af alle. I 13 ud af 15 hjemmekampe for Crystal Palace er der lavet færre end tre mål.

– Med 28 mål er Crystal Palace det hold, der har scoret næstfærrest mål af alle hold i Premier League. Kun Norwich på sidstepladsen har fundet vej til nettet endnu færre gange (25).

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Burnley er ligesom dagens modstander i god form. Sean Dyches mandskab har kun tabt en ud af de seneste ni kampe.

– Holdet vandt senest en hårdt tilkæmpet sejr på 1-0 hjemme over Watford (du kan se højdepunkter og mål fra kampen på videoen øverst på denne side). For begge dagens hold gælder, at hvis de får en god slutspurt, kan de faktisk godt komme til at spille Europa League til næste sæson – ikke mindst fordi der er den joker i Premier League, at Manchester City har en dom på to års karantæne fra europæisk fodbold hængende over hovedet.

– 12 gange har Burnley holdt deres mål rent i denne sæson. Det har kun Liverpool gjort flere gange.

– Bet365.com giver odds 1,50 på under 2,5 mål. Det er lige i underkanten til, at det er værd at spille. Så vi pepper den op med, at begge hold ikke scorer. Det betyder, at man har resultaterne 0-0 samt 1-0 og 2-0 til begge sider. Det lyder sandsynligt nok, og så ender vi på et fornuftigt odds på 2,49.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Mandag kl. 21.00

Sådan ligger de

Crystal Palace nummer 10 (V11 U9 T11)
Burnley nummer 11 (V12 U6 T13)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2,49

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 249 kroner

Overskud: 149 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top