The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Brøndby – Aab

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Brøndby – Aab
Hvad: Superligaen
Hvor: Brøndby Stadion
Hvornår: Søndag d. 18/8 klokken 18.00

Søndag klokken 18, spiller Superligaens nummer 3 mod Superligaens nummer 7, når Aab kommer en tur til Brøndby. Brøndby røg i torsdags ud af Europa, da de sammenlagt tabte med 7-3 til Braga, og har derfor kun Superligaen og pokalturneringen at tænke på. Aab er samtidig kommet lidt blandet fra start, efter det er blevet til et skuffende nederlag mod Lyngby, men til gengæld sejre mod Silkeborg og senest Esbjerg.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Selvom Brøndby er ude af Europa, så er det altså kun et skuffende hjemmebane nederlag til AC Horsens, som har været Brøndbys eneste dårlige kamp i ligaen, hvor de ikke fik nok point med fra kampen. De har med andre ord, altså klaret sig fint i ligaen, og har således også scoret mange mål, i alle deres betydningsfulde kampe indtil videre. Med deres Europa League kvalifikationskampe, har der været minimum 3 mål i 9 ud af deres 11 kampe. Aab har på den anden side, kun spillet fem kampe indtil videre, og selvom, at der kun har været 3 eller flere mål i to af de kampe, så er første odds vi går med, at der kommer over 2,5 mål i kampen. Den giver odds 1,65 igen på Bet365. Det tæller også for, at der kun har været over 2,5 mål i alle Brøndbys hjemmebanekampe, i denne sæson.

Er du klar til dagens kamp?

Brøndby har en fornem statistik mod Aab på hjemmebane, og vi skal helt tilbage til 2015, for at finde den seneste Aab sejr på Brøndby Stadion. Der har været fem kampe siden den sidste Aab sejr på Brøndby Stadion, og her har Brøndby vundet minimum en halvleg i fire af de kampe. Nemlig det, med bare at vinde en enkelt halvleg, har Brøndby også været gode til på deres hjemmebane i denne sæson. Fire ud af seks gange er det således sket, og når Aab i samme omgang, har tabt begge deres Superliga udebanekampe i denne sæson, så er odds 1,57 på, at Brøndby vinder minimum en halvleg, et fint odds.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top