The perfect guide to the casino

Udgået Robinson-deltager afslører: Dette hold snyder, og produktionen tør ikke at gøre noget ved det


Ifølge Tine, der blev stemt hjem i gårsdagens afsnit, så blev den rigtige årsag til hendes exit ikke vist på tv.

– Jeg blev stemt ud, fordi min holdkammerater valgte at snyde, og det ville jeg ikke være med til. Jeg ville ikke snyde og lyve, for det er ikke sådan, jeg er. Derfor stemte de mig ud, fortæller den hjemsendte Robinson-deltager til Realityportalen.

Tine fortæller, at holdkammeraterne bad hende om at sige til produktionen, at hun havde menstruation, så hun kunne få tamponer, der kunne bruges til at lave bål med. Derudover fortæller Tine, at holdkammeraterne ofte snakkede om taktik og andre ting om natten, selv om de af produktionen havde fået ordre om, at der kunne måtte snakkes om det i dagstimerne, mens kameraholdet var der.

Læs også: Hun var MGP-stjerne som 10-årig: I dag er Emma 25 år og MEGA lækker – Se hende her

Tine langer samtidig også ud efter produktionen, som hun mener er gået bag om ryggen på hende, da de ikke har turde at tage konsekvenser af holdets snyd som følge af sidste års skandale:

– I programmet sagde de andre blandt andet, at jeg skabte splid og sagde fra omkring ting, men det blev ikke uddybet eller spurgt ind til – i hvert fald ikke, som man ser det på skærmen. Ø-rådet var i virkeligheden over en time langt, hvor vi sad og snakkede om deres snyd, men det har TV3 valgt at klippe ud. Jeg tror, det handler om, at det jo er fucking pinligt for dem – især efter sidste års skandaler med snyd, og nu er det så et helt hold, slutter Tine.

Læs også: Iskold Lenny: Sådan var mit førstehåndsindtryk af Nadja

Læs også: ‘Ex on the Beach’-babe har VANVITTIG krop – Og er kærester med Paradise Hotel-legende

Læs også: Køligt: Klæstrup og veninderne viser bryster foran ældre herre

OVERSIGT

Scroll to Top