The perfect guide to the casino

Mönchengladbach tævede tamme Sevilla

Mönchengladbach tog her til aften i mod Sevilla i hvad der må kaldes for bunddysten i Champions League-gruppe D. Ingen af holdene havde noget at spille for hvis Juventus vandt her til aften. Og dog.

For en plads i Europa League var der at spille om. Og Gladbach lagde godt fra start. Sevilla har i denne sæson været fuldstændig elendige på udebane og har endnu ikke hentet en sejr. Gladbach er tilgengæld dygtige på hjemmebanen, og det viste de fra kampens start. Offensiven sprudlede og efter knap en halv time tog Granit Xhaka chancen fra distancen. Han fandt dog Lars Stindl tæt under mål der kunne bringe tyskerne foran.

Tyskerne var generelt bedst og derfor var det også fortjent de udbyggede føringen. Efter 68 minutter scorede Johnsen for tyskerne, da han på fornemste vis drejede læderet ind bag en sagesløs Sevilla-målmand til 2-0 føring.

Og ondt skulle blive værre for Sevilla-mandskabet der så ud til at have fået det forkerte ben ud af sengen i dag. Målmageren Raffael ville også lege med og scorede ved at lægge bolden køligt mellem benene på Sevilla målmand Rico.

Herefter trak Gladbach sig en smule tilbage. Det gav plads til Sevilla også kunne komme på scoringstaveln da Vitolo scorede efter flot kombinationsspil og afsluttede det med et flot lob.

Mönchengladbach lukkede og slukkede som de startede aftenen, nemlig med et mål af Lars Stindl. Troede man… Sevilla nåede nemlig lige at få det sidste ord, da midtbanestrateg Ever Banega scorede fra ellevemeterpletten.

Tyskerne er dermed klar til Europa League efter Juventus’ sejr over Manchester City.
Sevilla er ude af dette års Champions League.

Mest læste på footy.dk

1. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
2. Vanvittigt: Disse to brødre lever af odds – har vundet 4 millioner på halvandet år
3. ‘Fodboldtossen’ der smadrede Sverige-kampen i ’07: Her er jeg i dag
4. Brasiliansk stjerne: Det er min drøm at spille for Chelsea
5. Billede: Sådan ser der ud i VIP-logen på San Siro

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top