The perfect guide to the casino

Footy.dk søger dygtige skribenter

På footy.dk har vi travlt med at være først med de mest spændende nyheder fra fodboldens verden. Derfor søger vi et par nye fodboldentusiastiske skribenter med ansættelse snarest muligt.

Footy.dk vil gerne være endnu bedre og søger derfor nye skribenter!

En stilling som skribent kræver, at du er villig til at forpligte dig til at tage min. 2-3 vagter á 3 timer om ugen. Arbejdet udføres som udgangspunkt hjemmefra, og der er mulighed for at veksle arbejdstiden mellem såvel dag/aften og weekend. Bor du i nærheden af et Superliga-stadion, så er der også mulighed for, at du kan komme ud og dække kampe. Du aflønnes efter antal timer.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i at videreformidle såvel udenlandske som danske fodboldnyheder. Endvidere vil der være mulighed for selv at komme i marken (eller pr. telefon) og tale med spillere og andre fodboldaktører.

En af footy.dk’s flagskibe er at være først! Du skal derfor være hurtig til at finde og vinkle historier, der skaber interesse, og som er skrevet med en skarp og nuanceret pen. Og så skal du selvfølgelig brænde for fodbold!

Det er en fordel, men ikke et krav, at du er under uddannelse som/uddannet journalist, og vi forventer, at du er stærk til at kommunikere og kan formulere dig korrekt på skrift. Endelig er det et krav, at du er en ferm og erfaren surfer på Internettet – og en fordel hvis du har kendskab til at skrive i wordpress.

Ansøgningen og CV sendes hurtigst muligt til Mads1628@gmail.com. Med ansøgningen skal du sende en “prøve”artikel om en kamp eller en fodboldrelateret nyhed.

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top