Oddsforslag: Hula-hop i Italien giver mange mål – og mange skillinger til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . SPAL-Fiorentina, Sassuolo-Udinese, og Bologna-Torino – alle over 2,5 mål. Spillet som systemspil 2 ud af 3

– Omsider er vi nået til vejs ende i Serie A, og der skal spilles fem kampe denne søndag. Lecce og Genoa slås om den sidste nedryknings-plads, så deres kampe dribler vi udenom.

– De øvrige kampe er helt uden betydning for nedrykning og de europæiske pladser. I den slags kampe bliver der ofte taget lidt løsere på markeringerne, fordi resultatet jo er ligegyldigt.

– Efter et par fornuftige år er det gået helt galt for SPAL i denne sæson. De har tabt ikke færre end 27 kampe ud af 37 mulige, og det er det tredjedårligste nogensinde i Serie A. De har lukket 14 mål ind i deres seneste fire kampe, så det er et gavmildt forsvar, de har sig.

– Fiorentinas sæson har ikke været rigtig vellykket, og for dem er denne her også bare en kamp, der skal overståes.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Sassuolo har egentlig haft en god periode efter corona-pausen med flere gode resultater. Men de er for langt væk til, at de kan nå noget. Udinese har til gengæld spillet dårligt siden corona-pausen. For begge hold gælder også, at denne kamp bare skal overståes.

– Torino har heller ikke været for gode på det seneste, men nu er det definitivt, at de ikke kan rykke ned. De vil nok tage det meget stille og roligt i denne kamp mod et mandskab fra Bologna, der aldrig fandt stabiliteten i denne sæson.

– Vi regner med, at det er tre hula-hop kampe, hvor holdene ikke vil gå ret meget op i resultatet. Vi spiller den som to ud af tre, for så koster det ikke så meget, hvis det går galt i en af kampene. Oddsene er henholdsvis 1,52, 1,40 og 1,40.

– Man kan også gå efter de tre favorit-sejre, som er Fiorentina (1,53), Sassuolo (1,86) og Bologna (2,05). Imod det taler især, at det jo ikke er livsnædvendigt at gå efter at komme tilbage, hvis modstanderne skulle score først. Kampene ender tit uafgjort, fordi begge hold så kan gå på ferie uden at være helt utilfredse.

Spilletidspunkt: SPAL – Fiorentina søndag kl. 18.00, de to andre kampe spilles kl. 20.45

Sådan ligger de

SPAL nummer 20 (V5 U5 T27)
Fiorentina nummer 10 (V11 U13 T13)
Sassuolo nummer 8 (V14 U9 T14)
Udinese nummer 14 (V11 U9 T17)
Bologna nummer 12 (V12 U10 T15)
Torino nummer 15 (V11 U6 T20)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,12 + 2,12 + 1,96

Indsats: 300 kroner

Mulig gevinst: 620 kroner

Overskud: 320 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se et interview med en af Genoas danske spillere, Lasse Schöne).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top