The perfect guide to the casino

Rygte: Bro i slåskamp med ‘Cityboi’ på ARCH

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mikkel og Amanda sammen igen? Se den afslørende Instagram-story her

Kevin Andreasen – bedst kendt som ‘Bro’ – afviser nu et rygte om, at han skulle have været i håndgemæng med en ‘Cityboi’.

Popsangeren ‘Bro’, hvis borgerlige navn er Kevin Andreasen, var i november 2019 involveret i en slåskamp på natklubben, ARCH.

Nu forklarer ‘Bro’ sig:

Læs også: Fodboldvært hitter: Se hende i bikini her

– Han havde stået og kastet isterninger på mig i en halv time og lige pludselig begynder han at komme over og sige: ”Fuck det der lorte musik, du laver, hvad fuck laver du her?” og slår mig i ansigtet, fortæller Bro til Realityportalen om episoden.

Ekstra Bladet bragte blandt andet videoen, hvor man kunne se den ophedede diskussion og senere slag og skub.

På diverse sociale medier gik der rygter om, at det var en af ‘Cityboi’-drengene, som Kevin Andreasen var oppe at toppes med, men det bliver nu afvist.

Læs også: Mikkel Ræv er iskold: Har lagt denne Insta-story ud efter Nicklaes’ chokbrud med Amanda

– Det er løgn. Det havde slet ikke noget med dem at gøre overhovedet. Jeg har også hørt de der rygter, men jeg ved ikke, hvor de kommer fra.

‘Bro’ fortæller i stedet, at han har enorm stor respekt for Anthon Knudtzon og Thor Farlov, der udgør ‘Citybois’-gruppen.

VIDEO: Er du vild med Instagram-modeller? I videoafspilleren øverst kan du se dem vise bryster på live-tv under baseball-kamp!

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top