The perfect guide to the casino

Boris Laursen deler foruroligende tekst om Fie Laursen

Foto: Ritzau Scanpix

Fie Laursen er så tynget over den seneste tids shitstorm, at hun trækker sig fuldstændig i den kommende tid.

Fie Laursen kom i vælten, efter hun på Instagram reklamerede for sugardating, mens hun siden oprettede et forum, hvor man kunne købe sig adgang til nøgenbilleder af hende.

Shitstormen har været så slem, at hun nu trækker sig fra alt. Hendes bror Boris Laursen har skrevet en tekst på vegne af familien Laursen.

– Kære alle. Fie vil ikke være til at få fat på det næste stykke tid og ikke være aktiv på sociale medier, heller ikke til at få kontakt igennem familie. Derfor en hurtig opdatering fra familien, om at alle aftaler med Fie er aflyst til venner og samarbejdspartnere, indleder han og fortsætter så:

Læs også: Fie Laursen bliver SLAGTET af ekskæresten: Se billederne her

Læs også: WHAT: Bro’s søster har været med i Paradise Hotel

– Spørgsmål besvares ikke og det forventes der at blive respekteret og forstået. Vi som familie beder ydmygt om forståelse og ro, for ikke kun det Fie, men vi også selv står i. Lad os tænke over tonen på internettet og overfor hinanden og huske på, at den altid har konsekvenser, ligeså vel som ens handlinger har konsekvenser og det har Fie lært af, på en hård måde, der desværre har gjort skade. Vi opfordre alle til at holde en god tone, til at tage til lære at tænke over sine handlinger og ord.
De bedste hilsner familien.

Derudover har han uploadet nedenstående billede af de to:

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: What happens in Vegas: Ung kvinde flashede bryster for NHL-mestrene

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top