The perfect guide to the casino

Dansk supermodel vil være med i populært tv-show: Nu blotter hun barmen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Danmarks lækreste håndboldspiller hitter på Instagram


For første gang i historien, blev det et par af samme køn, der løb med titlen, da ‘Vild med dans’-vinderne skulle kåres i Danmark.

Silas Holst og Jakob Fauerby tog alle med storm, og kunne derfor helt fortjent kalde sig vindere af ‘Vild med dans’. Det er selvfølgelig ikke kun i Danmark, at ‘Vild med dans’-konceptet er drønpopulært, også i Storbritanien og USA, er seerne vilde med underholdsningsprogrammet.

Læs også: Vilde billeder af tidligere ‘X-Factor’ dommer går viralt

Nu melder den danske supermodel, Nina Agdal, sig helt parat til showet ‘Dancing with the Stars’, som er USA’s udgave af ‘Vild med dans’. Til Daily Mail afslører Nina Agdal, at hun har takket nej til programmet flere gange, men vil ikke takke nej igen, hvis tilbuddet kommer.

– Jeg er faktisk blevet spurgt et par gange, men jeg tror, jeg var for genert. Hvis de spørger mig igen, siger jeg måske ja … Jeg ville ikke sige nej!, siger hun til mediet.

Der vil også være gode chancer for, at hun blev en stor fanfavorit, for den 27-årige model har over 1,7 millioner følgere på Instagram, og er derfor drønpopulær i ind og udland. Grundet karrieren som model, går Nina Agdals dag blandt andet med massere af træning, og på Instagram er hun heller ikke bange for at vise formerne frem.

Se bare billederne herunder, hvor hun blotter barmen:

Læs også: Chok: ‘Venner’-skuespiller er gået bort

Du kan se meget mere til Nina Agdal her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top