The perfect guide to the casino

Optakt: Danmark – Frankrig

Foto: Ritzau Scanpix


De danske drenge skal i aften i aktion mod Frankrig, og det bliver en ualmindelig spændende kamp.

Det danske landshold spiller verdensklassehåndbold i disse dage, og indtil videre ved dette verdensmesterskab, så har Danmark gjort rent bord.

Det er således blevet til otte sejre ud af otte mulige ved denne slutrunde, og især sejren over Norge i sidste uge var vigtig. Her fik de danske drenge især bevist, at de har hvad der skal til.

KLIK HER hvis du tror at Danmark slår Frankrig i aftenens kamp

Målet er således at komme i finalen, og i sidste ende stå med guldmedaljen rundt om halsen. Der er også store forventninger til Mikkel Hansen og alle de andre stjerner, men indtil videre har der ikke været en eneste finger at sætte på dem.

Hjemmebanen er uden tvivl yderst vigtigt, og den har mange gange givet de danske drenge det absolut sidste. I aften bliver det dog i Tyskland, at aftenens kamp mod Frankrig bliver spillet. Den manglende hjemmebane kan vise sig at være yderst kritisk, men forhåbentlig er der mange danskere, som tager turen syd for grænsen.

Du kan få odds 45.0 på en sejr til Danmark

Aftenens kamp byder nemlig på en vaskeægte semifinale mod Frankrig, og der er alt at vinde i kampen mod de franske rivaler. Danmark må og skal vinde, da finalen på søndag bliver spillet i Herning. Det ville derfor være den perfekte historie, og det må Franksmændene ikke sætte en stopper for.

Vis din støtte til det danske landshold lige her

Denne vigtige og spændende kamp skal selvfølgelig ses, og derfor kan du passende spille med på kampen.

Du kan nemlig få odds 45 på en sejr til Danmark over Frankrig!

Sådan udnytter du det vilde tilbud

1. Opret dig hos Betfair

2. Brug denne kode ved din oprettelse: ZSAJ66

3. Spil på Danmark til at slå Frankrig til odds 45.0

4. Go’ kamp

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top