The perfect guide to the casino

Wolverhampton Wanderers – Liverpool: Optakt, odds, skader, karantæner og forventede startopstillinger

Wolverhampton Wanderers – Liverpool: Optakt, odds, skader, karantæner og forventede Startopstillinger

Lørdag eftermiddag klokken 13:30 spiller Wolverhampton Wanderers mod Liverpool på Molineux Stadium.

Faktaboks

Hvem: Wolverhampton Wanderers – Liverpool

Hvad: Premier League

Hvor: Molineux Stadium

Hvornår: Lørdag d. 16. september kl. 13:30

TV og Streaming: TV3 MAX og Viaplay

Kampoptakt

Før kampen ligger værterne sig i den nedre halvdel af tabellen pÃ¥ Premier Leagues 15. plads efter fire kampe, hvor de har samlet tre point sammen. Pointtotalen er kommet i hus via en sejr og tre nederlag, mens Wolves endnu har deres første pointdeling til gode denne sæson. Selvom vi kun er fire ud af 38 spillerunder inde i sæsonen, vil Gary O’Neils mandskab uden tvivl forsøge at spille sig nærmere den øvre ende af tabellen.

Vidste du? – Oddsforslag 1

Wolverhampton Wanderers har i gennemsnit lukket 2.0 mål ind pr. kamp i denne sæson. Lige nu kan du få 1.36 på Bet365, hvis du tror, at de lukker Over 1,5 mål ind mod Liverpool. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Gæsterne har haft en noget bedre sæson indtil nu og ligger indenfor top fire på ligaens tredjeplads efter fire kampe, hvor de har samlet 10 point sammen, hvilket på nuværende tidspunkt vil sikre direkte adgang til Champions League næste sæson. Pointtotalen er kommet i hus via tre sejre og et uafgjort, mens The Reds endnu har deres første pointtab i ligaen til gode denne sæson. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at styrke sin position i top fire i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag: 2

Liverpool har i gennemsnit lukket 0.75 mål ind pr. kamp i denne sæson. Lige nu kan du få odds 1.60 på Bet365, hvis du tror, at de lukker Under 1,5 mål ind mod Wolverhampton Wanderers. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Kigger man nærmere pÃ¥ Wolves’ form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med et nederlag, da de tabte til Crystal Palace FC med 2-3 i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har resultaterne været skuffende med et sejre, 0 uafgjorte og fire nederlag.

Modsat lørdagens modstander tog Jürgen Klopps mandskab også en sejr i deres seneste kamp, da de slog Aston Villa FC med 3-0. Liverpool FC har vist stærkere resultater over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til tre sejre, 2 uafgjorte og 0 nederlag. Deres seneste tre kampe er endt med en sejr.

Hjemme på Molineux Stadium har Wolverhampton Wanderers været gode over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget tre sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og et nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp tog de imod Brighton & Hove Albion FC i en kamp, der resulterede i et 1-4 nederlag.

I Liverpool FCs seneste opgør væk fra hjemmebanen, Anfield, gæstede de Newcastle United FC i en kamp, der resulterede i en 2-1 sejr. Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, er resultaterne flotte med tre sejre, mens det også er blevet til to uafgjorte og 0 nederlag.

I holdenes indbyrdes opgør har Liverpool haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har taget tre sejre sammenlignet med Wolverhampton Wanderers’ en sejr mens det er blevet til et uafgjorte. Den seneste kamp endte ogsÃ¥ med en sejr til The Reds, da de besejrede lørdagens værter med 2-0.

Forventede startopstillinger

Wolverhampton Wanderers FC: 4-5-1

José Sá – Craig Dawson, Max Kilman, Nélson Semedo, Rayan Aït Nouri – Boubacar Traore, Joe Hodge, João Gomes, Mario Lemina, Pablo Sarabia – Pedro Neto

Liverpool FC: 4-3-3

Alisson Becker – Andrew Robertson, Joe Gomez, Joel Matip, Virgil van Dijk – Alexis Mac Allister, Curtis Jones, Dominik Szoboszlai – Cody Gakpo, Luis Díaz, Mohamed Salah

Skader og karantæner

Wolverhampton Wanderers:

Ingen

Liverpool:

Conor Bradley, Ibrahima Konaté, Thiago Alcantara, Trent Alexander-Arnold

Konklusion

Dette opgør mellem Wolverhampton Wanderers og Liverpool lover at blive en spændende kamp. Begge hold har noget at bevise, og med Liverpool i topform og Wolves, der søger at bryde deres negative stime, kan vi forvente intens action på Molineux Stadium. Med de forventede startopstillinger og skadesopdateringer i baghovedet vil det være interessant at se, hvilket hold der trækker det længste strå. Sæt dig godt til rette og nyd en eftermiddag med Premier League-fodbold.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top