The perfect guide to the casino

FCK-kaptajn ser frem til gensyn med gammel klub: Holder stadig kontakten

Lørdag aften tager FC København hul på den første af tre testkampe på træningslejren i Portugal, hvor svenske IF Elfsborg er modstanderen. Her har man i den nuværende FCK-trup en Viktor Claesson, der tidligere har været på kontrakt i den svenske klub og som fortsat følger med.

Det fortæller FCK-kaptajnen til klubbens hjemmeside:

– Jeg spillede i Elfsborg i fem sæsoner, inden jeg tog til Rusland og Krasnodar i 2017, siger Viktor Claesson, der oprindeligt er fra Värnamo, hvor han indledte karrieren, indtil han tog til Elfsborg.

Læs også: FCK-spiller afslører: Kæresten bliver træt af mig

– Vi vandt mesterskabet i min første sæson i klubben i 2012, og i 13/14-sæsonen var vi i Europa League-gruppespil og vandt også den svenske pokalturnering den sæson. Vi slog blandt andet Nordsjælland på vej til gruppespillet, hvor vi også mødte Esbjerg, lyder det fra Claesson, der fortsat har kontakt med spillere fra sin tid i den svenske klub.

– Jeg har stadig kontakt med et par spillere fra dengang, og nu er der også kommet nogle tilbage til klubben. Johan Larsson, som har spillet i Brøndby, og Nicklas Hult og Sebastian Holmén er også kommet tilbage, og så har Per Frick været i klubben hele tiden.

Læs også: Vil ikke forlænge med FCK: Marko Stamenic har ny klub på plads

Kampen mellem FC København og Elfsborg starter lørdag klokken 18:00 og kan følges direkte på fck.dk.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top