The perfect guide to the casino

Brøndby-midt efter tilgangen af Jesper Sørensen: Har brugt meget tid på at forfine spillestilen

Brøndby IF har foruden en lille håndfuld nyere spillere denne vinter også skiftet ud på cheftrænerposten. Således er Niels Frederiksen fortid og erstattet med en gammel kending i form af Jesper Sørensen, der tidligere har ageret assistent under netop Niels Frederiksen.

Og spørger man klubbens newzealandske midtbanespiller, Joe Bell, så kan man allerede nu se tegninger til den nye spillestil, som Jesper Sørensen forsøger at implementere på Vestegnen:

– Jeg føler allerede, at man har kunnet se nogle glimt af, hvordan vi som hold gerne vil udtrykke os i de første par træningskampe, som vi også har vundet. Men man skal også huske på, at vi stadig er i opstarten, og her nede handler det rigtig meget om at få de taktiske elementer ind under huden, indleder Joe Bell på klubbens hjemmeside og fortsætter:

Læs også: Tre Brøndby-tilhængere fængslet for ulovlig tvang mod FCK-fans

– Vi har allerede brugt meget tid på at forfine spillestilen. Vi har jo fået ny cheftræner, og han bringer en masse dynamik ind i måden, vi gør tingene på. Og der er det så vigtigt for os spillere at forstå det så hurtigt som muligt. Men vi har tre testkampe hernede, så det er selvfølgelig en super mulighed for os at prøve ting af.

Klubben er i øjeblikket på træningslejr i Portugal, hvor man deltager i Atlantic Cup. Her tager man denne fredag hul på turneringen, hvor man starter ud med at møde AIK klokken 20:00 på Estadio Algarve.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top