The perfect guide to the casino

Benfica-præsident taler ud om rekordtransfer: Dette ændrede alt

Enzo Fernández blev denne vinter den dyreste handlede spiller i britisk fodbold, da Chelsea aktiverede frikøbsklausulen på den nu tidligere Benfica-midt og betalte 900 millioner kroner.

Selvom Benfica gjorde meget for at holde på verdensmesteren, så lykkedes det ikke. Og nu afslører Rui Costa, der er præsident i Benfica, at Enzo Fernández gjordet umuligt for klubben at holde på ham:

– Jeg er ked af at miste spilleren, men jeg er helt overbevist om, at jeg har gjort det bedste for Benfica. Enzo viste ingen vilje til at blive i Benfica, siger Rui Costa ifølge Record og fortsætter:

– Vi frygtede, at der var en klub, som ville aktivere klausulen. Vi forsøgte at beholde ham ved at give ham en lønforhøjelse, men tilbuddet fra Chelsea til Enzo gjorde det umuligt for os.

Læs også: Juventus har fået nok: Overvejer at rive kontrakten med Paul Pogba over

– Da Enzo indså, at han havde værdien af sin frikøbsklausul, var han kompromisløs. Vi insisterede, men spilleren viste ingen vilje til at blive.

– Jeg foreslog Chelsea, at han kunne blive i klubben frem til sommer for et mindre beløb. Men spilleren ville ikke blive i Benfica, og det ændrede alt, slutter Rui Costa.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top