The perfect guide to the casino

Alpha slår fast: Stemningsboykot fortsætter frem til sommer

Alpha har i sinde at opretholde stemningsboykotet helt frem til sommer, såfremt der ikke kan findes frem til en tilfredsstillende aftale.

Brøndby IF fik nye ejere tilbage i slutningen af oktober-måned i form af Global Football Holdings (GFH), og det har bestemt ikke medført begejstring hos alle klubbens fans.

Det har således kastet et stemingsboykot af sig hos fangruppering Alpha, og i en pressemeddelelse fremgår det, at det stemningsboykot, som de vedtog den 28. oktober, er blevet forlænget frem til sommer, såfremt der ikke indgåes en tilfredsstillende aftale.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

– Vi kommer aldrig til at støtte det nye ejerskab. Men via en aftale mellem Fanafdelingen og ejerskabet, som indeholder garantier for, at vores klubs identitet bliver bevaret og ikke bliver udnyttet til ejernes interesse, vil der være en vej frem.

– I Alpha samarbejder vi med ‘Bevar Brøndby IF-bevægelsen og Fanafdelingen på, at der indgås en tilfredsstillende aftale.

– Vi bakker helhjertet op om det skriv, ‘Bevar Brøndby IF’-bevægelsen har offentliggjort omkring protestens grundlag og formål. Disse punkter skal være behandlet i en aftale for, at vi ser os selv stemme for vedtagelsen af aftalen.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Vi vil inden længe aflevere vores konkrete aftalepunkter til Fanafdelingens bestyrelse som vores input til et aftaleudkast.

– Indtil en aftale mellem ejerskabet og Fanafdelingen er vedtaget, vil vi opfordre til ufortrødent at fortsætte og udbygge de organiserede protester på stadion.

– Da nyheden om det nye ejerskab blev offentlig d. 28. oktober, meldte vi ud, at Alpha indstillede alle tribuneaktiviteter frem til vinterpausen.

– Vi forlænger nu dette stemningsboykot frem til tidligst sommerpausen – eller indtil en tilfredsstillende aftale er vedtaget, lyder det i pressemeddelelsen.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top