The perfect guide to the casino

Schjelderup er Efterårets Profil i Superligaen

Cheftrænerne i Superligaen har stemt i Tipsbladet, og FC Nordsjællands unge, norske offensivspiller, Andreas Schjelderup, er kåret som Efterårets Profil.

– Det betyder rigtig meget for mig, for det er jo trænerne, der har peget på mig, og dem kan man vel godt kalde fodboldeksperter, siger Schjelderup.

 

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

Nordmanden kom til Farum-klubben i 2020 som 16-årig og var allerede sidste forår en markant og iøjnefaldende spiller.

I denne sæson har spillet i den grad klikket for den nu 18-årige topscorer og holdkammeraterne i FCN, og Schjelderup er den hidtil yngste spiller, der er kåret som Efterårets Profil.

Andreas Schjelderup fik 43 af 55 mulige point i afstemningen, hvor klubkammeraten Mads Bidstrup blev nummer to fulgt af FCK’s Viktor Claesson, Viborgs Jay-Roy Grot og AGF’eren Yann Aurel Bisseck.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Andreas har været en meget afgørende faktor i FC Nordsjællands offensive succes i dette efterår. Han er udfordrende og dygtig mand mod mand, og han er en stærk afslutter og samtidig stærk i relationerne på den forreste tredjedel, roser Brøndby-træner Niels Fredriksen, der var en af dem, der gav Schjelderup topkarakter.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top