The perfect guide to the casino

Schjelderup på lånt tid i FCN

FC Nordsjælland stopscorer, Andreas Schjelderup, er utvivlsomt et af Superligaens største salgsobjekter, og ifølge Tipsbladet lader det til, at han kun spiller i Danmark på lånt tid.

Således var blandt andre Liverpool på lægterne på MCH Arena i Herning i aftes, Da FC Midtjylland tog imod førerholdet fra Farum, og meget tyder på, at det var for at se nærmere på den 18-årige nordmand.

 

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

Et salg af Schjelderup vil næppe overgå salget af Kamaldeen Sulemana, som sidste år blev solgt til Rennes for omkring 150 millioner kroner, lyder vurderingen fra Kenneth Emil Petersen og Peter Sørensen i Viaplay-programmet ”Transfer”.

– Schjelderup er ikke en rendyrket angriber. Det kan godt blive sådan en trappe. Han kan godt komme til Ajax og så videre derfra om to-tre år til et stort beløb, mener Peter Sørensen.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Det var for eksempel det, Malmö FF har grundlagt sin nuværende storhed på. Først solgte de Zlatan til Ajax for et pænt beløb, og så fik de en pæn procentdel, da han blev solgt videre. Det kan også sagtens ske her, sagde Peter Sørensen.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top