The perfect guide to the casino

Medie: Mane savner Liverpool

I sommer skiftede han til Bayern München, men nu tyder det på, at Sadio Mane drømmer sig tilbage til Liverpool, erfarer det engelske medie Football Insider.

Kilder tæt på Mane beretter, at senegaleseren savner sin tid i den engelske storklub, skriver Tipsbladet.

.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

Den 30-årige superstjerne klarer sig ellers godt på det tyske mesterhold, hvor han står noteret for 11 mål i 22 kampe og har været med til at vinde et trofæ, da RB Leipzig blev besejret i kampen om DFL-Supercuppen.

Meldingen fra Mane må være sød musik i manager Jürgen Klopps ører, for Liverpool kan sagtens bruge forstærkninger efter en vanskelig start på sæsonen, hvor klubben efter 13 runder ligger nummer otte i Premier League.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Den tyske cheftræner hentede formstærke Luis Diaz i januar, og han har lignet en spiller, der kunne erstatte Mane i angrebet. Men Diaz har siddet ude med en knæskade, som han pådrog sig i oktober, og er først tilbage igen efter VM.

Og da Darwin Nunez har problemer med at tilpasse sig, er det måske et forsøg værd for Liverpool at hente senegaleseren retur i januar.

Mane har to et halvt år tilbage af sin kontrakt i München, så et skifte inden for den nærmeste fremtid vil komme som et chok, men kan vel ikke helt udelukkes nu, konkluderer Tipsbladet

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top