The perfect guide to the casino

Brøndby-legende lander nyt job: Du gætter aldrig, hvad han skal lave

Der findes ikke mange Brøndby-spillere, der har betydet mere for de gule og blå end Mogens Krogh. Nu har den tidligere landsholdsmålmand fået et nyt job som administrerende direktør i håndboldklubben Elitesport Vendsyssel. 

Mogens Krogh er en af de allerstørste Brøndby-spillere nogensinde. Han nåede i alt 353 ligakampe for klubben mellem debuten i 1991 og 2002, og undervejs var han med til at vinde fire danske mesterskaber, spille Champions League, og så scorede han et historisk mål i Aarhus imod AGF i 1996, der sikrede Brøndby mesterskabet.

Siden Mogens Krogh gik på pension, har han haft flere forskellige roller i den danske sportsverden. Han har blandt andet arbejdet i Vendsyssel FF, Næstved Boldklub, og nu venter der ham en ny udfordring.

Mogens Krogh tiltræder nemlig som ny administrerende direktør i håndboldklubben Elitesport Vendsyssel. Klubben spiller til dagligt i den danske 2. division, men ambitionerne er højere end det.

– Vi har en klar ambition om at skabe bosætning gennem Elitesport Vendsyssel. Vi er i gang med at skabe et stabilt fundament, for at unge mænd har mulighed for at spille håndbold på et rigtigt højt niveau. Samtidigt har vi en klar forventning om, at der i de kommende år vil være aktive unge spillere, trænere og ledere, der via dette projekt vil bosætte sig i vores skønne landsdel, skriver Elitesport Vendsyssel på sin facebookside.

– Mogens Krogh har, med stor erfaring indenfor sportsledelse, et rigtigt godt udgangspunkt for at stabilisere og udvikle Elitesport Vendsyssel i fremtiden, afslutter klubben.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top