Mudražija: FCK-tiden gik ikke som håbet

The perfect guide to the casino

Mudražija: FCK-tiden gik ikke som håbet

Robert Mudražija udtrykker ærgrelse over, at han og FC København aldrig blev et match. Nu er han frem til 18 måneders leje i Kroatien.

FC København har lejet Robert Mudražija ud til kroatiske HNK Rijeka, og dermed nåede kroaten aldrig at få sit gennembrud i den danske hovedstad.

Robert Mudražija erkender også, at forløbet i FC København ikke har været, som han havde håbet og drømt om, da han skiftede i 2019.

Læs også: FC København forsøgte at hente Bundu i AGF

– Det er ikke gået, som jeg havde håbet i FCK indtil videre, hvor jeg har været meget skadet, og derfor ikke har fået den tid på træningsbanen og i kamp, jeg havde ønsket i forhold til at udvikle mig, siger han til klubbens hjemmeside.

Nu ser han frem mod et kroatisk eventyr, hvor han skal spille for klubben, der sendte FC København ud af Europa League-kvalifikationen sidste år.

Læs også: Var 22 millioner kroner værd, da han skiftede til Brøndby: Nu koster han 7,5 millioner kroner

– Nu ser jeg frem til at komme retur til Kroatien og få en frisk start i en god klub, og så vil jeg give alt der for at få en masse kampe og succesoplevelser.

Hverken FC København eller HNK Rijeka har afsløret, hvorvidt der er en købsoption i aftalen. Ifølge flere kroatiske medier er der dog det.

Læs også: Nicolai Jørgensen rygtes væk: Nu svarer han selv på spekulationerne

Se også: Folk grinte af ham for tre måneder siden: Her forudser kommentator fyringen af Lampard.

Se også: Tottenham undgår forlænget arbejdsdag i FA Cuppen

Se også: Bliver sparket hårdt i hovedet i luftduel – hvordan i alverden kan denne vilde situation IKKE give straffe?

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top