The perfect guide to the casino

Blás Riveros: Langt væk hjemmefra, men jeg føler mig hjemme på grund af Brøndby-fansene

Blás Riveros har fået massiv støtte efter sin skrækskade, og derfor føler han sig ikke så langt hjemmefra.

Sydamerikanske Blás Riveros skiftede til Brøndby IF den 5. oktober, og en måneds tid senere fik han Superliga-debut, da han scorede i 3-1-sejren over OB på hjemmebane.

Der var dog meget malurt i bægeret, da han blev slemt skadet mod slutningen, og scanninger viste, at der venter en pause på op mod et år.

Med en begrænset omgangskreds i Brøndby samt det faktum, at han ikke kan snakke hverken dansk eller engelsk, kan man hurtigt komme til at føle sig meget langt væk hjemmefra.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Brøndbys meget støttende fans gør det dog nemmere, siger han i et interview på appen Brøndby Indefra.

– Jeg går igennem en meget svær tid med mange udfordringer, og derfor betyder det ekstra meget for mig. Jeg er langt væk hjemmefra, men I får mig til at føle mig hjemme. Jeg vil gerne takke jer af hele mit hjerte, siger han i interviewet og fortsætter:

– Og jeg kan ikke vente med at komme tilbage på banen og spille foran jer allesammen. På et fyldt stadion. Vi ses snart.

Blás Riveros’ scoring for Brøndby kan du se i videoafspilleren øverst.

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top