The perfect guide to the casino

AC Horsens henter Finnbogason: Han er som skabt for os

AC Horsens henter angriberen Kjartan Finnbogason hjem igen.

Kjartan Finnbogason skulle ikke gå lang tid som arbejdsløs, da AC Horsens henter ham hjem på en etårig aftale. Det bekræfter klubben således i en pressemeddelse, og det er noget som cheftræner Jonas Dal jubler over.

– Kjartan er en gammel kending af huset, og der er ikke mange, der er i tvivl om, at han kommer med en vis form for impact, for han har scoret mange vigtige mål for AC Horsens og i 3F Superligaen, siger cheftræner Jonas Dal og fortsætter:

– Han er en voksen herre, der kan tilføre rigtig meget som person og type, og han bliver igen god for vores fællesskab, kultur og sammenhold. Han har scoret mål i hele sit liv, og jeg er ikke i tvivl om, at han fortsætter med det hos os.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Angriberen selv glæder sig da også til, at trække AC Horsens-trøjen over hovedet igen.

– Det er selvfølgelig rart at være tilbage i AC Horsens, hvor jeg havde fire gode år. Klubben var i lidt problemer, da jeg kom, men jeg har kun gode minder fra mit ophold og husker kun, at pilen pegede opad. Jeg er glad for at vende tilbage til min første klub i Danmark og på den måde lukke cirklen, siger Kjartan Finnbogason.

– Jeg kommer med rutine og stor tro på tingene, og jeg står for hårdt arbejde og mål. Det har jeg altid gjort, og det vil jeg fortsætte med. AC Horsens har et spændende hold, og jeg vil hjælpe klubben med at skabe resultater, så vi bliver i 3F Superligaen.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Sportschef Niels Erik Søndergård har netop også i en pressemeddelelse meldt, at ledelsen i AC Horsens er lykkelige over tilgangen af den målfarlige angriber.

– Hvis man ser på Finnbogasons målsnit gennem hele karrieren, så har han kontinuerligt scoret mål, og vi er rigtig glade for, at vi får glæde af hans kvaliteter igen, siger han og fortsætter:

– Han er en rigtig dygtig og fysisk stærk angriber, der har næse for mål, og han har et værdisæt, der er som skabt til AC Horsens, så vi får også en stærk person i omklædningsrummet.

Finnbogason scorede 54 mål i 130 kampe for AC Horsens, da han var der fra 2014 til 2018. Nu skal han konkurrere med Nicolai Brock-Madsen og Jannik Pohl om spilletiden i AC Horsens-angrebet.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top