The perfect guide to the casino

Thomas Delaney vil tage kampen op: Jeg vil være stamspiller i næste sæson

Thomas Delaney lader sig ikke skræmme af konkurrencen, og han sigter derfor efter at blive stamspiller i næste sæson.

Thomas Delaney fik størstedelen af den forgangne sæson ødelagt på grund af skader, hvilket fik Borussia Dortmund til, at hente forstærkning til midtbanen i form af Emre Can.

Denne sommer har den tyske storklub også fået tilgang af stortalentet Jude Bellingham, men det er ikke noget der skræmmer 28-årige Thomas Delaney, som sigter efter at være stamspiller i den kommende sæson.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Jeg var i samme situation det første år, jeg var her. Vi havde spillere som Shinji Kagawa, Axel Witsel og Mahmoud Dahoud i truppen, som jeg skulle konkurrere med. Jeg har selvtillid nok og ved, at jeg kan spille en stor rolle her, afslutter han.

– Jeg ser frem til at starte på en frisk. Sidste sæson var svær for mig. Jeg var meget skadet og kunne ikke spille meget, siger han til Sport1.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

I den forgangne sæson blev det til spilletid i 11 Bundesliga-kampe og tre Champions League-kampe for Thomas Delaney. Siden skiftet til Borussia Dortmund i sommeren 2018 er det blevet til tre mål og seks oplæg i 52 kampe i Dortmund-trøjen for landsholdsprofilen.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Den nye Jadon Sancho? Dortmund-chef storroser 17-årig stortalent – se hans drømmekasse her.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top