The perfect guide to the casino

Leeds-boss afslører: Vi forlænger med Bielsa

Leeds vil gerne forlænge med Marcelo Bielsa, som har kontraktudløb denne sommer.

Argentinske Marcelo Bielsa har fået Leeds tilbage i Premier League, hvor de sidst var med i 2003/04-sæsonen. Hans kontrakt med klubben udløber dog denne sommer, men nu fortæller Leeds-direktør Angus Kinnear, at en forlængelse er klar og ligger på bordet.

Dermed ser det som ventet ud til, at det bliver 65-årige Marcelo Bielsa, som skal styre Leeds i Premier League i den kommende sæson.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Det er meget, meget tæt på. Udfordringen med Marcelo, som vi også havde i sidste sæson, er, at han er totalt optaget af forberedelserne til den kommende sæson, siger Leeds-direktør Angus Kinnear til Sky Sports.

– Han er på træningsbanen hver dag, han arbejder med holdet, han udarbejder analyser, og jeg skal bare finde et passende tidspunkt, så jeg kan lægge papirerne foran ham, så han kan underskrive dem. Men vi forudser ikke, at der kommer nogen udfordringer.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

65-årige Bielsa ankom til Leeds i sommeren 2018, og i andet forsøg lykkedes det ham, at rykke Leeds op i Premier League. Tidligere i karrieren har han blandt andet stået i spidsen for Marseille, Athletic Bilbao og Argentinas landshold.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: I anledning af oprykningen: Frimann fortæller levende om sin barndomskærlighed til Leeds United.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top