The perfect guide to the casino

Hermannsson nærmer sig sensationelt Premier League-skifte: Medie afslører den høje pris

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Hjörtur Hermannsson rykkere tættere på et skifte til Leeds.

Hjörtur Hermannsson blev for to dage siden kædet sammen med Leeds af det engelske medie The Athletic, og noget tyder på, at det ikke er en såkaldt ‘and’.

tbrfootball.com citerer det hollandske medie Soccer News, som skriver, at Leeds vil betale 2,3 millioner pund, hvilket svarer til lige under 20 millioner kroner.

The Athletic beretter også om, at den nyoprykkede Premier League-klub står klar med et beløb mellem 18 og 22 millioner kroner for den islandske stopper.

Hjörtur Hermannsson ligner et sikkert salg for Brøndby IF, som ønsker at rense ud i den nuværende trup og samtidig sænke lønomkostningerne.

Nu lader det til, at man både lykkes med at spare en masse lønkroner samt score kassen på en mand, som ikke er fast mand på den københavnske Vestegnen.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Den islandske sportskommentator Orri Rafn Sigurdarson skriver også på sin Twitter-profil, at Hjörtur kommer tættere og tættere på en transfer til Leeds.

Kommentatoren, der tidligere har været ansat hos det store islandske medie, fótbolti.net, mener videre, at det ville være et stort skridt for Brøndby-stopperen samtidig med, at det ville være et ‘utroligt godt salg’ for Brøndby.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Tidligere Brøndby-stjerne taler om comeback!!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top