The perfect guide to the casino

Èn Zorniger-kommentar nager stadig på Vestegnen: Niels Frederiksen stikker til tyskeren

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Niels Frederiksen er stolt af Brøndbys talenter, som har taget et stort skridt op siden tiden med Alexander Zorniger ved roret.

Alexander Zorniger skabte magi på Brøndby Stadion i sin periode som cheftræner, hvor han førte klubben til en pokaltitel, mens man var uhyre tæt på at sikre sig det danske mesterskab.

Italiensk storopgør! Inter og Christian Eriksen tager imod Napoli, og nu har eksperten fundet et genialt spilforslag til odds 12.00!

Den tyske cheftræners succes havde dog også sine omkostninger, for Brøndby IF blev en klub, der ikke prioriterede egne eller danske spillere.

Faktisk havde klubben på et tidspunkt en hel startopstilling af udenlandske spillere, mens spillere fra egen avl havde langt op.

Alexander Zorniger udtalte sågar, at de unge ganske enkelt ikke var gode nok, mens de ikke havde den rette mentalitet til at spille i klubben.

Brøndby IF’s nuværende cheftræner Niels Frederiksen har dog vist vejen ved at sætte Morten Frendrup, Anis Ben Slimane og Jesper Lindstrøm i startopstillingen adskillige gange.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– De unge gør det fremragende. For et år siden mente man jo ikke, at de var i nærheden af at være gode nok til at spille i den her klub. Nu starter de inde alle tre på en gang og er rigtig dygtig, siger Niels Frederiksen til B.T. og stikker inddirekte til den tidligere Brøndby-træner.

Jesper Lindstrøm var en af dem, som Alexander Zorniger skældte ud og mente var for dårlig. Det gav Brøndby-talentet en stor motivation, fortæller han til B.T.

– 100 procent. Jeg elsker at vise folk, at de tager fejl. Det har vi gjort. Det er super dejligt.

Jesper Lindstrøm var i weekenden med til at sænke AGF, da han scorede det afgørende mål. Se interviewet med ham efter kampen øverst i videoafspilleren.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top