The perfect guide to the casino

FCM’s store transfersommer: Stjernen på vej væk for 100 mio. – Forhandler om Sisto

Italiensk storopgør! Inter og Christian Eriksen tager imod Napoli, og nu har eksperten fundet et genialt spilforslag til odds 12.00!

FC Midtjylland får vanen tro en travl sommer, hvor der skal sælges og købes.

FC Midtjyllands transfervinduer er sjældent kedelige, og efter en imponerende Superliga-triumf er klubbens stjerner attraktive i forhold til et salg.

Især Frank Onyeka har været rygtet væk, og den arbejdsomme midtbanespiller har også selv bekræftet sit ønske om at skifte klub denne sommer.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Transfer Talk skriver, at det virker mere og mere sandsynligt, at Brentford betaler over 100 millioner kroner for midtbanespilleren, hvis klubben rykker op i den bedste engelske række.

– Det bliver mere og mere sandsynligt, at Brentford betaler de 100 mio. kr. +, der skal til for at sikre Frank Onyeka arbejdstilladelse i Premier League, skriver Søren Sorgenfri i sin transferblog.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Pengene skal booste FC Midtjyllands transferbudget i jagten på europæisk succes, og her lugter det af en transfer af en gammel kending i form af Pione Sisto.

Transfer Talk beretter videre, at ulvene forhandler med Celta Vigo om en præstationsbetinget overgang, så eventuelt europæisk gruppespil sender flere penge Celta Vigos vej.

Læs hele transferbloggen her.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: DANMARKS BEDSTE: FC Midtjylland slår sig løs til guldfest

Læs også: Medie: Brøndby lurer på løntung dansk landsholdsspiller

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top