The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du fredagens rygtebørs.

Tottenham tror ifølge The Guardian stadig på, at de får fat i den danske landsholdsspiller, Pierre-Emile Højbjerg, selvom Southampton har accepteret et bud fra Everton på den 24-årige midtbanespiller. (Du kan se et indslag med Pierre-Emile Højbjerg i videoen øverst på denne side).

Mere Southampton. Den 32-årige engelske offensive midtbanespiller, Adam Lallana, kan ende i sin tidligere klub, nu hvor aftalen med de nykårede engelske mestre, Liverpool, løber ud. Det skriver amerikanske ESPN.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Både Everton, Newcastle og Manchester United vil ifølge italienske Calciomercato gerne have fat i Adrien Rabiot. Midtbanespilleren fra Juventus har først kontraktudløb i 2023, så han kan godt blive dyr. Den 25-årige franskmand kender lidt til England, da han kortvarigt var ungdomsspiller i Manchester City.

Robbie Fowler, har ifølge Dubai Eye lagt billet ind på de ledige jobs som manager i Championship.klubberne Birmingham og Bristol City. Som spiller var den nu 45-årige tidligere engelske landsholdsspiller mest kendt for sin tid i Liverpool, men han også spillet for bl.a. Leeds og Manchester City. Senest har han været manager i Australien.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

ESPN skriver på mediets portugisisk-sprogede Twitter-konto, at Willian er ved at indgå en aftale med Arsenal. Den brasilianske fløjspillers aftale med Chelsea er ved at løbe ud, og familien har netop købt nyt hus i London.

Ifølge franske Le10Sport har Manchester United kig på Paris Saint-Germains defensive midtbanespiller, Idrissa Gueye. Den 30-årige senegaleser kender Premier League, da han har en fortid i Everton.

Shields Gazette skriver, at Newcastle vil forsøge at leje den serbiske angriber, Luka Jovic, af Real Madrid. Den tidligere Eintracht Frankfurt-spiller kom til den spanske kongeklub i sommer, men han er endnu ikke slået igennem.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top