The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndby-stjerne: – Jeg tænker på at vende tilbage til fodboldverden!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Den tidligere Brøndby-spiller, Morten Skoubo, overvejer at vende tilbage til fodboldverden.

Morten Skoubo er i gang med at læse Master of Business Coaching (MBC) på Copenhagen Coaching Center, og det kan sagtens føre til et leder-job inden for fodboldens verden.

– Det kan godt være, at det munder ud i et job med tilknytning til fodboldverdenen, men det er for tidligt at sige endnu. Jeg har bevæget mig inden for fodbold i mange år, og man kunne godt flette tingene sammen, men det er langtfra 100 procent sikkert, at det bliver sådan, siger Morten Skoubo til Ritzaus Bureau.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Suset er i hvert fald en af de ting, jeg savner lidt ved fodbolden en gang imellem, men jeg nyder også at have et ret almindeligt liv, hvor jeg ikke skal sætte alle mine weekender hele året af til at spille fodbold, siger Morten Skoubo.

Den tidligere angriber nærmer sig de 40, men efter sin fodboldpesnion i 2015 er han altså gået i gang med den svære uddannelse. Det har dog kun været mulig at gennemføre første semester på det første år på grund af cprona-pandemien.

(Du kan se højdepunkter og mål på videoen øverst på siden fra Brøndbys seneste kamp mod FCK).

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Coronakrisen har slået benene lidt væk under det, og det er lidt på standby i øjeblikket. Planen er, at jeg fortsætter på andet semester efter sommerferien, siger Morten Skoubo.

Den lange angriber brød igennem i FCM, men han fortsatte siden karrieren i Borussia Mönchengladbach, West Bromwich Albion, Brøndby, Real Sociedad, Utrecht, Roda, OB og den indiske klub Delhi Dynamos.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top