Tirsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du tirsdagens rygtebørs-

Fenerbahce planlægger at lave en indsamling via klubbens fans for at få råd til at købe Mesut Özil fra Arsenal. Daily Star har historien. (Du kan se en video om Mesut Özil øverst på denne side).

Arsenals manager, Mikel Arteta, overvejer ifølge Daily Express at tilbyde en kort kontrakt til den tidligere landsholdsmålmand, Joe Hart, der ni er andenkeeper i Burnley, hvor han har kontraktudløb med udgangen af denne måned. Årsagen er, at Gunners-målmand Bernd Leno blev skadet under lørdagens kamp mod Brighton (1-2).

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Alexis Sanchez kan ifølge Daily Mirror ende i den spanske midterklub, Real Valladolid, hvor den tidligere brasilianske verdensstjerne, Ronaldo, nu er hovedaktionær. Inter forsøger dog stadig enten at forlænge lejeaftalen eller at købe den chilenske fløjspiller på en permanent kontrakt.

Chelsea har ifølge Daily Express opgivet at købe den 23-årige venstre back, Ben Chilwell, af Leicester. I stedet vil de henvende sig hos Paris Saint-Germain for at købe den fire år ældre franskmand, Layvin Kurzawa.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Ifølge italienske Tuttosport er den polske angriber, Arkadiusz Milik fra Napoli, transfermål nummer et for de nuværende italienske mestre, Juventus.

Goal skriver, at tyske Ralf Rangnick som en af sine første opgaver som manager for AC Milan vil forsøge at hente Hoffenheims 18-årige hollandske midterforsvarer, Melayro Bogarde. Han er nevø til den tidligere Ajax-, AC Milan- og FC Barcelona-spiller, Winston Bogarde.

Ajax har købt målmanden Maarten Stekelenburg tilbage fra Everton. Det skriver klubben på sin Twitter-konto. Han spillede senest for Amsterdam-klubben i 2011. Han er nu 37 år, og han skal som udgangspunkt være reserve.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top