The perfect guide to the casino

Gladbach er rystede: Skrid med jer!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Borussia Mönchengladbach opfordrer racistiske fans til at forlade klubben.

Mange, grove racistiske kommentarer har fået Borussia Mönchengladbach til at opfordre nogle af deres medlemmer til at forlade klubben.

Det hele kommer sig af en video fra sidste uge, som klubben havde lavet sammen med konkurrenterne Borussia Dortmund, Schalke 04 og FC Köln, der hedder ‘Imod Racisme’.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Hvad vi herefter har oplevet af kommentarer i kommentarfeltet, har efterladt os rystede. Vi har lige siden måttet forsøge at rydde op i de værste kommentarer, og det arbejde foregår stadig, skriver Borussia Mönchengladbach på klubbens hjemmeside.

– Vi forbeholder os retten til at retsforfølge hver enkelt. Internettet er ikke et frirum, hvor man straffrit kan skrive hvad som helst, betoner klubben.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Vi glæder os over, at hovedparten af fansene ikke deler disse sysnpunkter. Men vi skammer os dybt over de fans, der har skrevet disse racistiske kommentarer, skriver klubben og opfordrer de fans, der ikke deler Borussia Mönchengladbachs holdning, til ganske enkelt at forlade klubben.

Klubben møder i weekenden mestrene fra Bayern München, og her vil begge holds spillere knæle inden kampen for at fremme det anti-racistiske budskab.

(Du kan se højdepunkter fra Gladbachs sejr over Union Berlin i videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top