The perfect guide to the casino

FC København afslører: Sådan vil vi fordele billetterne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FC København har afsløret deres fordelinsplan af billetterne til kampen mod AaB.

I næste uge får FC København besøg af AaB hjemme i Telia Parken, og her får 250 tilskuere adgang til kampen.

Nu melder klubben dog ud denne eftermiddag, at det kun bliver 40 billetter, som fansene får fingrene i, da de resterende 210 går til klubbens Skybox-kunder. Dette fortæller klubbens kommercielle direktør Jacob Lauesen mere om herunder:

– De seneste dage har vi gjort alt hvad vi kunne for at begrænse disse grupper til det mest nødvendige, men der er et vist minimum-setup på et stadion af vores størrelse.

– Disse grupper er med hård hånd blevet begrænset til 250 personer, så vi kan tilbyde de resterende 250 pladser til tilskuere, dvs fans og partnere. Det svarer kun til ca. 1,5% af de pladser, som sæsonkort, abonnenter og partnere normalt råder over, så fordelingen af disse er heller ikke uden problemer, og det har vi også arbejdet intenst med sammen med både fan-repræsentanter og partnere.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Efter den dialog har vi besluttet, at 210 billetter gives til vores Skybox-kunder og 40 til fans. Inden jeg nærmere begrunder hvorfor, vil jeg skynde mig at tilføje, at Carlsberg f.eks. allerede har sagt, at de vil tilgodese vores sæsonkortholdere med deres billetter til AaB-kampen.

– Vi undersøger, om der er flere partnere, der ikke forventer at kunne bruge alle deres billetter, og når det er endeligt afklaret, kan vi forhåbentlig tilbyde lidt flere billetter til fans

– Fordelingen af de p.t. 40 billetter til fansene er et helt ekstraordinært dilemma, hvor mange bliver skuffede, uanset hvilken løsning vi vælger. Vi skal dog huske, at det er et lille skridt frem i forhold til helt tomme tribuner, og som tidligere beskrevet, så har vi allerede planer for, hvordan vi kan håndtere et større antal, når det bliver tilladt.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Beslutningen om at prioritere Skybox-kunderne er udelukkende økonomisk betinget af vilkårene i Regeringens hjælpepakker, der rimeligt nok forudsætter, at vi begrænser vores tab mest muligt. Og hvis vi ikke tilbyder Skybox-kunderne deres pladser, så dækker hjælpepakkerne ikke den betydelige kompensation, vi skal betale Skybox-kunderne. Det er den enkle og ærlige forklaring på beslutningen, henset til vores økonomiske situation.

– I vores dialog med fan-repræsentanterne fra Fanklubben og Sektion 12 var der forståelig skuffelse, men også forståelse for prioriteringen, og det vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for, siger Jacob Lauesen til klubbens egen hjemmeside.

VIDEO: I videoen øverst oppe kommer du med tilbage til derbyet mellem Brøndby og FC København i oktober sidste år, hvor gæsternes Rasmus Falk fik direkte rødt kort for en meget, meget voldsom aktion.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top